BİLECİK İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

1497 Öğretmen ve İdarecimizin Katılımıyla eKonferans Düzenlendi

1497 Öğretmen ve İdarecimizin Katılımıyla eKonferans Düzenlendi

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün koordinatörlüğünde " Erasmus + Programı 2019 Yılı Teklif Çağrısı Ana Eylem 2 Okul Eğitimi Stratejik Ortaklık Faaliyetleri kapsamında Türkiye Ulusal Ajansı ve Avrupa Komisyonu tarafından ortaklaşa finanse edilmekte olan; Türkiye, İtalya, Letonya ve Polonya'dan eğitim otoriteleri ve üniversitelerin ortak olarak yer aldığı "Innovation And Transformation In Education- Eğitimde Yenilik ve Dönüşüm" adlı projenin faaliyetleri kapsamında öğretmen ve okul yöneticilerimize yönelik bir konferans düzenlendi.

 Tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan Covid-19 salgını nedeniyle Cumhurbaşkanlığımızca alınan tedbirler gereği konferans internet üzerinden canlı olarak gerçekleştirilmiştir. 1497 öğretmenimizin internet üzerinden çevrimiçi olarak katıldığı konferansta eğitimci yazar Dr. Özgür BOLAT konuşmacı olarak yer almıştır.

Konferansta, "Innovation And Transformation In Education- Eğitimde Yenilik ve Dönüşüm" adlı projemizin ele aldığı konuların yanında Covid-19 salgını nedeniyle yüz yüze eğitime ara verilen içerisinde bulunduğumuz süreçte uzaktan eğitim yoluyla yapılabilecek çalışmalar konusunda da paylaşımlarda bulunuldu. Ayrıca, içerisinde bulunduğumuz 21. yüzyıl dünyasında her alanda meydana gelen değişim ve gelişimin bir sonucu olarak eğitim öğretim sürecinde ihtiyaç duyulan yenilik ve dönüşüme; eğitim öğretim sürecinin gelecekteki durumuna; öğrenci, öğretmen ve velilerin eğitim öğretim sürecinde değişen rollerine vurgu yapıldı. Konferans sonunda ayrılan soru-cevap bölümünde katılımcı öğretmen ve okul yöneticilerimiz eğitim-öğretimle ilgili çeşitli konulardaki sorularını konuşmacı Dr. Özgür BOLAT'a yönelterek cevap buldular. 

 

İl Milli Eğitim Müdürümüz Ramazan ÇELİK tatil değil uzaktan eğitim (#tatildegiluzaktanegitim) şiarıyla eğitim öğretim sürecinin öğretmenlerimizin gayretli çalışmalarıyla Bakanlığımızın EBA sistemi üzerinden, TRT EBA Televizyon kanalları üzerinden ve uzaktan eğitim amacıyla geliştirilmiş olan çeşitli dijital uygulamalar üzerinden uzaktan eğitim yoluyla devam ettiğini belirtti. Ayrıca, paylaşımlarından dolayı konuşmacı Dr. Özgür BOLAT'a, katılımcı öğretmenlere, okul yöneticilerine ve konferansın organizasyonunda emeği geçen müdürlüğümüz personellerine teşekkür ederek içerisinde bulunduğumuz kötü günlerin en kısa zamanda sona ermesini diledi.

Hürriyet Mahallesi Dumlupınar 4 Sokak No 2 Merkez BİLECİK - 0 (228) 280 11 00 / 0 (228) 280 11 16

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.