BİLECİK İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

1000 Meslek Lisesi Sanatsal Etkinliklerde Buluşuyor konulu proje toplantısı gerçekleştirildi.

1000 Meslek Lisesi Sanatsal Etkinliklerde Buluşuyor konulu proje toplantısı gerçekleştirildi.

1000 okul projesi kapsamında Bakanlığımız Bakan Danışmanı Dr. Aylin Şengün TAŞÇI'nın koordinasyonunda yürütülmekte olan ''1000 Meslek Lisesi Sanatsal Etkinliklerde Buluşuyor'' konulu İl Milli Eğitim Mesleki ve Teknik Eğitim Şube Müdürü Cuma İVRENDİ başkanlığında kendi İlimizde Güzel Sanatlar Liseleri olmadığından en yakın İl olan Kütahya Ahmet Yakupoğlu Güzel Sanatlar Lisesi ile ilişkilendiğinden  Ahmet Yakupoğlu Güzel Sanatlar Lisesi Okul Müdürü Mustafa DEMİR'inde  katılımı ile İlimiz  100 Okul projesi kapsamındaki okullarımız; Bilecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Bozüyük İlçesine bağlı Zehra Ulusay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Bozüyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlerinin katılımı ile 1000 Meslek Lisesi Sanatsal Etkinliklerde Buluşuyor konulu proje toplantısı gerçekleştirildi.

2 Mart 2021 tarihinde çevrim içi (online) toplantı gerçekleştirilmiştir.

 İlimiz de bulunan Meslek Lisesi sanata eğilimli öğrencilerin (resim, müzik ve görsel sanatlar), Güzel Sanatlar Liseleri öğrencileri tarafından,  öğretmenleri rehberliğinde, sanatsal bilgi ve deneyim aktarılması boyutunda yapılacak iki aylık çevrim içi (online) etkinlik çalışmasıyla sanatsal üretim yapacak hale getirilmeleri, ortaya çıkacak ürünlerin online platformlarda sergilenmesi, derecelendirilmesi ve ödüllendirilmesini içeren "1000 Meslek Lisesi Sanatsal Etkinliklerde Buluşuyor" etkinliği için ilimizde de çalışma başlatıldı.

Yapılan toplantıda katılımcıların ortak kararı ile etkinlikle ilgili önümüzdeki süreçte yapılması gereken iş ve işlemler görüşüldü.

 

08-03-2021

Hürriyet Mahallesi Dumlupınar 4 Sokak No 2 Merkez BİLECİK - 0 (228) 280 11 00 / 0 (228) 280 11 16

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.